Verkoop ruwe wol / vachten

Een echte Ruwe wol winkel waar je A klasse ruwe geschoren vachten koopt voor je viltprojecten. Pure wol zonder bewerking direct van het schaap. Natuurlijk word de wol wel schoongemaakt.  Regelmatig gaat  Ruw&Ruig  naar markten om de ruwe wol te verkopen zowel om te spinnen als te vilten. Kijk hieronder  voor een markt  in jouw buurt .  Maar het grootste assortiment vind je in de winkel op de Gogelstraat 3A   5262AB Vught.

 

30 april  was het zo ver en moest de wolbieb verhuizen. Deze geweldige plek bied de mogelijkheid aan een winkel /galerie/werkplek. Met water en wc  kan ik hier heerlijk werken en mensen ontvangen met kopje koffie of thee.

Ben je op zoek naar kwaliteitsvachten met zo min mogelijk vegetaties , geen lastige strootjes, voor je professionele werk? Dan ben je hier aan het goede adres. Ik help je om de goede vacht te vinden voor je te vilten werkstuk. Zowel om te vilten als voor het spinnen. Ruw&Ruig heeft veel verschillende wolsoorten van oud Hollandse heideschapen en andere rassen die je in Nederland vind.

ruwe wol en prachtvachten op de markt.

Gogelstraat 3A Vught. Het ware wolhallah van Ruw&Ruig tot nov 2019 een super fijne plek waar je terecht kunt voor inkoop van je ruwe wol. viltworkshops en opdrachten.

Niets is leuker dan op de markt je wol  kopen. Ben je een beginner of weet je als doorgewinterde vilter niet de juiste wol te kiezen voor je werk/ doel? dan help ik je graag. Op de Markten kun je de ruwe wol voelen, zien, ruiken. Je kunt ook zien en kopen wat er van de ruwe wol gemaakt wordt. Ruw&Ruig streekdiezijn.

Er is altijd een markt in de buurt waar je Ruw & Ruig kunt vinden. scrol verder.

Uiteraard kun je je wol kopen in de Gogelstraat 3A ,5262AB in Vught waar je je hart kunt verpanden aan de mooiste vachten. Bel dan gerust voor een afspraak 0640729711 of scrol verder voor de openingsdagen en tijden.

Kempisch heideschaap-drensts – Hebridean-ouessant – heidesnucke  – raka – blauwe texelaar – zwartbles- skudde- shetland- nedelands bonte schaap – Herdwick- walliser schwarznase- reyland – clun forrest- dassekop

Ruw & Ruig in haar wolbieb. In dit wolhalla koop je de mooiste ruwe wol voor je opdrachten en werkstukken.

Markten 2019 waar Ruw & Ruig te vinden is met een link naar de website van de organisatie voor meer informatie. Dit jaar wat minder markten vanwege Het boek RUW  en omdat er zoveel wol verkocht word dat Ruw&Ruig wat selectiever is en alleen op de haar vertrouwde markten staat. bovendien is er nu de atelier winkel galerie in Vught waar je een enorm assortiment hebt.

18 Mei Joure onder de Wol  Joure rond de  sint Matheuskerk –   Ruw & Ruig  met ruwe vachten om te vilten en wolverkoop -verkoop gevilte vachten.

19 mei Gezonddorp Leende een belevingsmarkt en daar mag Ruw&Ruig niet ontbreken

15 juni   plantenmarkt Sprang-Capelle  thema kruiden  Ruw & Ruig Streekdiezijn.

16 juni        Textielmarkt Warmond    Ruw&Ruig met ruwe vachten om te vilten en wolverkoop -verkoop gevilte vachten. Warmond bij het Raadhuis

10 juli Weversmarkt Hoorn – Ruwe wolverkoop en Ruw&Ruig streekdiezijn

za 13 juli winkel  Ruw&Ruig gogelstraat 3a Vught open 11-16.00 uur

14 juli Schapendag Odiliapeel Dorpsplein

augustus Verweven Zierikzee – Ruwe wolverkoop en Ruw&Ruig streekdiezijn.?

september Kunstdorp St. Anthonis  in St Antounis dit is een internationale kunstmanifestatie op hoog niveau. Hier is de kunst van Lidwina Charpentier te zien.?

september Dag van de Wol  lutterweg 13 in  Ooijen (nabij Oss) ?

december Midwinterwol  in Winschoten ( Groningen) ?